fbpx

1. septembril suunduvad kõik suuremad ja väiksemad jütsid üheskoos koolimaja seinte vahele, et võtta vastu pikk ja vaevaline kooliaasta, kuid seekord on sügise algust leevendamas Jaapani tipparendaja Hideo Kojima legendaarse Metal Geari seeria viimane osa The Phantom Pain.

age_bg_tpp

Vaatamata kõigele, mis Kojima ja Konami vahel on juhtunud, jõuab Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ikkagi poelettidele, et nii andunud fännid kui ka verivärsked uustulnukad saaksid selle suurejoonelise eepose endasse ahmida. Kuna Metal Geari ajalugu on kohutavalt pikk ja liigagi keeruline, tasub enne Kojima eeposliku frantsiisi viimase seikluse ilmumist tutvuda esimest või hoopistükis mitmendat korda kogu seeria taustaga, et The Phantom Paini sündmustik oleks lihtsamini hoomatavam.

Kui Eurogameri kokkuvõtlikust videost väheks jäi, tasub heita pilk Gamesradari artiklile, mis keskendub üksikasjalikult kogu Metal Geari seeria kronoloogiliselt korrektsesele ajaloole.

Head lugemist ja head vaatamist!

Allikad: EurogamerGamesradar