fbpx

Öeldakse, et üks pilt ütleb rohkem, kui tuhat sõna. Aga palju ütleb pilt siis, kui talle sõnad ka alla panna? Vaata ja loe, milliseks kujunes meie teekond Kölni!

nii_kurb_eestist_lahkuda
Viimased hetked kodumaa pinnal. Lahkume nukrameelselt ja noruspäi (kuid seesmiselt naeratame).
_MG_8536
Sten demonstreerib meie värskeid visiitkaarte, mis teel lennujaama sai üles korjatud. Ühel suurel mängumessil kuluvad ehk marjaks ära!
_MG_8535
Numbrid on reaalsuses tegelikult pikemad.
_MG_8539
Andri on juba lennukis leiduva tootekataloogi ning ohutusjuhendid läbi sirvinud ning nüüd vaatab kadedalt, kuidas Sten Game of Thronesi neljandat raamatut loeb.
_MG_8542
Lennukid on ikka hämmastavad masinad – rasked metallist kobakad, aga püsivad siiski õhus! Turbulentsi ei hakanud siiski etendama.
varssavis
Jõudsime Varssavisse ning saime teada, et meie lend hilineb. Oh seda õnne ja rõõmu!
_MG_8546
Sten on sunnitud Andri arvutit kasutama, kuna tema tehnika keeldus lennujaama tasuta wifiga ühildumast. Eks selline asi ajab kulmu kortsu tõesti.
_MG_8555
Lennukiaknast välja vaadates polnud vikerkaart kusagil näha, ent lennumasina sisemuses ta end siiski ilmutas!
_MG_8570
Jõudsime otsaga Frankfurti. Ootame parasjagu rongi. Sel hetkel me veel ei teadnud, et sellest saab õhtu läbiv teema.
_MG_8556
Frankfurtis on 32 kraadi sooja ning peale kahe lennukiga sõitmist ja kahes lennujaamas ootamist vajavad jalad õhku.
_MG_8561
Leenujaama ees on tihe liiklus – seda nii all… kui ka üleval!
_MG_8566
Lennukitest oli võimatu puudust hakata tundma, iga viie minuti tagant lendas üks jälle pea kohalt mööda.
_MG_8573
Esimesele rongile jõudmine tähendas Frankfurti lennujaama kahekordset läbimist – kõigepealt ühele, seejärel teisele poole. Sest noh, rongid on ju vaja teistele rööbastele tõsta!
_MG_8575
See rong täna ei sõida, ehk lugu sellest, kuidas viiest minutist sai peaaegu poolteist tundi!
_MG_8577
Ootame. Jälle. Pildist väljaspool, paremat kätt üritab üks kohalik noormees parasjagu ühe kohaliku neiu südant võita. Ei õnnestunud.
_MG_8579
Ootame. Jälle, vol. 2. Rong hilines ning me juba kahtleme sakslaste täpsuses.
_MG_8581
Kuskil kaugel paremal töötavad tuletõrjujad, et mingi õnnetuse tagajärgi likvideerida. Vähemalt nii ütles meile kohalik lauanaaber. Rong tegi plaanivälise peatuse, mille tulemusena me ootasime umbes pool tunnikest või enamgi. Aga noh, tolleks hetkeks olime sellega juba peaaegu harjunud.
_MG_8585
Kuu sooja Saksamaa suveöö taevas. Piilus õrna pilvekihi vahelt välja. Rongitöötaja arvas, et tegime temast pilti ning hakkas käega vehkima.
_MG_8586
Kell üks öösel astusime rongijaama välisuksest välja. Väsinud näole tekkis mõnus naeratus, kui avastasime, et kohe ukse taga sirutab end taeva poole Kölni toomkirik. Uhke värk!

Gamescomil aitab seigelda Punktid.ee, tehnikaga varustavad 35mm.ee ja Arvutitark, abistavad Progames, MSI, GamestarTKM Baltics ja Delfi Forte.