fbpx

Microsofti Gamescomi pressikonverents oli täis huvitavaid videoid ning uudiseid, alustades Scaleboundi uue treileriga ning lõpetades peagi meieni jõudva lisavidinaga – klaviatuur puldi jaoks, et inimestele sõnumite saatmine oleks ikka lihtsam. Kogu üritus aga lõpetati pauguga… mis ei olnud just kõige suurem – välja kuulutati Halo Wars 2.

Esimene Halo Wars ilmus aastal 2009 ning selle näol oli tegu menuka esimese isiku vaates tulistamismänguseerial (Halo) põhineva reaalaja strateegiamänguga. Kuigi antud teos võeti kriitikute poolt positiivselt vastu, ei olnud kunagi tegu suure hitiga. Siiski tasub uudisesse suhtuda vähemalt väikse uudishimuga – mängu arendajaks on Creative Assembly, kelle käe all on valminud ka Total War seeria mängud ning paljukiidetud Alien: Isolation.

Praeguse info kohaselt ilmub Halo Wars 2 aastal 2016 Xbox One ja Windows 10 peale.