fbpx

Capcom kinnitas, et ühe armastatuima videomängu Resident Evil 2 uusversioon on töös. Tegemist ei saa olema mitte lihtsalt parandatud graafikaga vaid täieliku uusversiooniga. Resident Evil ilmus esmakordselt aastal 1998 PlayStationi konsoolile ning sealt edasi on mäng jõudnud ka paljudele teistele platvormidele.

Yoshiaki Hirabayashi, kes oli Resident Evil HD Remastered produtsent, ütles videos, et projektile otsustati roheline tuli anda fännide suure nõudmise tõttu. 20. jaanuaril konsoolidele ja arvutile ilmunud Resident Evil HD Remastered purustas igas mõttes Capcomi ootused müügi suhtes ning selle valguses oli vaid aja küsimus, millal hakatakse mängu teist versiooni kaasajastama. Aasta esimeses pooles valikustas Capcom, et tulemas on ka siiani vaid Gamecube eksklusiiv olnud Resident Evil Zero uusversioon.

Mõned kuud tagasi andsid Resident Evil seeria fännid teada, et on tegemas ise mängu teisele osale uusversiooni, mis hakkab jooksma Unreal Engine 4 mootoril ning on valmides kõigile tasuta.

Allikad: Polygon, Gamespot