fbpx

Kui kujutada ette öist lõbustusparki, siis miskipärast ilmub silme ette pea alati hirmutav nägemus kriiksuvatest atraktsioonidest, tumedadest nurkadest ja külmavärinaid tekitavatest tunnelitest, mis oma rõõmsale loosungile vaatamata kohe üldse ei kutsu sellesse sisenema. Selles võime süüdistada nii lugematuid õudusfilme kui ka loomulikult Silent Hilli kolmandat osa.

 

Olgu hoiatatud, et allolev treiler ei ole soovitatav inimestele, kellel on epilepsia! 

Norra stuudio Funcom, mis on oma pika ajaloo vältel meieni toonud näiteks sellised üllitised nagu The Secret World, Dreamfall: The Longest Journey, The Longest Journey ja Age of Conan, kuulutas välja oma täiesti uue esimese isiku vaates õudusmängu The Park, mis siseneb samuti kummitusliku lõbustuspargi hirmutavate atraktsioonide keskele. Nimelt on peategelaseks mures ema, kes ühes oma pojaga satub luupainajaliku pargi õuduste keskele. Lühike sünopsis meenutab koheselt esimest kahte Silent Hilli, kuid nagu lühikesest treilerist näha, ei pruugi The Park mängijaid tingimata teispoolsuse äärealadele viia, vaid kulgeb mööda meie maailma õõvastavaid radu.

jlklkl

Funcom andis ka teada, et The Park jagab mingis ulatuses ühist maailma nende endi õudusfantaasiast läbi imbunud võrgumänguga The Secret World. Sellest lähtuvalt võib julgelt järeldada, et The Park on The Secret Worldi sisuline edasiarendus, kus pakutakse intrigeerivat fantaasialendu, mis laiendab The Secret Worldi tihedat universumit.

rtrtr

Kuna The Park ilmub juba oktoobris, ei peagi väga pikalt ootama, et järjekordset õudustäratavat lõbustusparki külastada.

Allikas: The ParkEurogamer