fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

The Deer God

Unusta KitsesimulaatorThe Deer God võimaldab mängijal olla nõtke hirveke. Crescent Moon Gamesi imeilus külgvaates platvormikas on kõikidele Xbox Live Gold kasutajatele saadaval terve septembrikuu vältel.

https://www.youtube.com/watch?v=cM03TEakgcg

Tomb Raider: Definitive Edition

Kui esmakordselt aastal 2013 ilmunud Tomb Raideri seeriat otsast alustanud videomäng siiani veel proovimata on, tuleb seda teha järgmise kuu keskel. Ajavahemikus 16. september – 15. oktoober on Games With Gold valikus Tomb Raider: Definitive Edition, mis tõi vägagi sooja vastuvõtu osaliseks saanud mängu värskendatud välimusega praeguse põlvkonna konsoolidele. Võttes arvesse, et seeria teine osa Rise of the Tomb Raider ilmub juba novembris Microsofti konsoolidel, on viimane hetk end kas seeriaga kurssi viia või mälu värskendada.

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

Battlestations: Pacific

Eelmise põlvkonna Xboxil on septembrikuu esimesel poolel (1.-15. september) võimalik alla laadida märulit ja reaalajastrateegiat pakkuvat Battlestations sarja teist osa, kus leiab aset ohtralt lahinguid nii maal kui merel.

Crysis 3

Septembri teine pool (16.-30. september) toob endaga kaasa maineka esimese isiku vaates tulistamismängu seeria Crysise kolmanda osa. Kes veel käsi nimetatud mängule külge pole pannud, saavad nüüd lõpuks ometi ära proovida tolle ägeda vibu – oli see ju enne Crysis 3 ilmumist üks selle suurematest tõmbenumbritest!

Head mängimist!