fbpx

Assassin’s Creed: Syndicate ilmumiskuupäev on juba õige lähedal. Konsooliomanikele lähemal kui arvutimänguritele, aga ometigi võib väljalaskekuupäevani juba julgelt päevi lugeda, sest oktoober ja november ei tundugi enam üldse nii kaugel olevat.

Tokyo Game Show raames kuulutas Ubisoft tulevasele Assassin’s Creed mängule välja allalaetava lisa Jack The Ripper, mis peaks ilmuma üheskoos season passi pakutavate eksklusiivsete lisadega.

Loomulikult ei saa mängijad sukelduda 19. sajandi Londonisse ilma, et Rappija Jacki vähemalt korra ei nähtaks või teda tabada ei püütaks. Selleks puhuks kehastutakse innukaks inspektoriks, kes on võtnud endale südameasjaks jultunud mõrtsukas Londoni tänavatelt eemaldada, olgugi, et Jacki verine saladus on siiani lahendamata.

Mis puutub Rappija Jacki ja jubedatesse mõrvadesse, siis võime kindlad olla, et kui Syndicate on sama katki kui Unity, siis meil on alati Jack The Ripper. Loodame siiski parimat, sest Assassin’s Creed: Syndicate ilmub uuele konsoolipõlvkonnale juba 23. oktoobril ja arvutiomanikele jõuab Ubisofti seiklus Londonisse 19. novembril.

Allikas: IGN