fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

Valiant Hearts

Mängijaid Esimese maailmasõja lahinguväljadele viiv südamlik platvormer on täis mõistatusi, ilu ning emotsioone. Ubisofti poolt loodud teos on üles ehitatud samale mängumootorile, mida kasutab ka stuudio tunduvalt rõõmsam Raymani seeria. Mäng on Xbox 360 konsoolil saadaval ajavahemikus 1-31. oktoober.

The Walking Dead: The Complete First Season

Teos, mis tõi Telltale’i stuudio tagasi kõikide mängurite vaatevälja. Teos, mida võib pidada üheks kõige paremaks videomänguks läbi aegade. Teos, mis paneb nutma. Teos, mille tõttu on Telltale nüüd nii suur, et neil on korraga töös sada erinevat projekti. Teos, mis peaks olema kohustuslik igaühele! Mäng on Xbox One konsoolil saadaval ajavahemikus 16. oktoober kuni 15. november.

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

The Phantom Pain on juba ammu väljas! Kui selleni aga veel jõudnud pole, tasub kiirelt võimalust kasutada ja tolle eellugu – Ground Zeroes – läbi mängida! Mäng on Xbox 360 konsoolil saadaval ajavahemikus 1-15. oktoober.

The Walking Dead: The Complete First Season

Teos, mis tõi Telltale’i stuudio tagasi kõikide mängurite vaatevälja. Teos, mida võib pidada üheks kõige paremaks videomänguks läbi aegade. Teos, mis paneb nutma. Teos, mille… ummm, ma nagu oleks juba kirjutanud seda kõike… Mäng on Xbox 360 konsoolil saadaval ajavahemikus 16-31. oktoober.

Head mängimist!