fbpx

Eile leidis aset järjekordne Apple’i pressikonverents, kus kompanii esitles oma uusimaid tehnikasaavutusi. Lisaks sellele, et välja kuulutati järjekordsed iPhone’i mudelid (6s ja 6s Plus), uus iPad ja vana nutikell, tuli teemaks ka televisioon. Täpsemalt räägiti Apple TV uusversioonist, mis on saanud pisut värskema disaini ning lubab Siriga rääkida. Samuti on mustal karbil nüüd ka uus puutetundliku ekraaniga pult, mis reageerib liikumisele, millest tulenevalt võib seda võrrelda Wii remote’iga.

Uue Apple TV ilmumisega kaasnevad ka mitmed mängud, nagu näiteks sõidumäng Asphalt Airborne 8, Beat Sports ning kahe inimese koostöömängu võimaldav ülimenukas Crossy Road. Polygonil avanes võimalus kõnealust riistavara ja mänge proovida, ent leidis, et Apple TV ei paku midagi uut ja enneolematut.

Allikad: Gizmodo, Polygon