fbpx

Paljud videomängud saavad viimasel ajal uusi võimalusi, omandades visuaalselt kaasaegsemad väliskestad ning vahel ka mehaanikaparandused. Kui mitmete uusversioonide loomispõhjuseks on lisasissetulek või soov reklaamida seeria peatselt ilmuvat uut osa, siis mõnikord töödeldakse vana mäng ümber täiesti vabast tahtest. Nii juhtus näiteks mänguga Deus Ex, mis pani aluse legendaarsele mänguseeriale, millel on kohe-kohe ilmumas ka uus osa.

Deus Ex ilmus 17. juunil aastal 2000 ning on nüüdseks mängitav Windowsi, OSX, PlayStation 2 ja PlayStation 3 platvormidel. Mängu debüüdist on seega möödas tervelt 15 aastat ning nüüd ongi paras aeg vana sõbraga uuesti tutvust sobitada. Nimelt ilmus mängule Revision-nimeline modifikatsioon, mis lubab muuhulgas paremat graafikat, parandatud mängukeskkondi ning uut muusikat. Modifikatsioonile on andnud oma õnnistuse ka mänguseeria õiguste omanik Square Enix.

Deus Ex: Revision on tasuta allalaetav Steami keskkonna kaudu, kuid vajab töötamiseks Deus Ex: Game of the Year Editioni olemasolu. Kui see mäng sinu digitaalsest mängukogust puudub, saab selle omale hankida 80% soodustusega Steam Stealth Game Sale raames, mängu hinnaks on hetkel 1,39€.

Allikas: Destructoid