fbpx

Call of Duty muutub raskemaks

Tänavune doos Call of Dutyt jõuab poelettidele 6. novembril, kuid mäng kütab juba praegu kirgi. Äsja kirjutas Andri sellest, kuidas üks stiilne treiler suutis ta panna mängu suhtes meelt muutma. Uut ja huvitavat on aga veelgi, kuna äsja avalikustati, et Black Ops III lisatakse realistlik raskusaste, mis tähendab, et surma saamiseks piisab vaid ühest kuulitabamusest.

Mängu režissööri Jason Blundelli sõnul muudab see täielikult viisi, kuidas mängijad Call of Dutyle lähenevad. Võib olla tõesti, kuna realistlikul raskustasemel mängides võib iga väiksemgi eksimus saada saatuslikuks. Lisaks teatati, et mängu taolisel hullumeelsel viisil läbimine toob endaga kaasa sobivalt pealkirjastatud „No One Will Belive You” (Keegi ei usu sind) trofee või achievementi, olenevalt mängumasinast. See kehtib vaid uue põlvkonna konsoolide puhul, kuna PlayStation 3 ja Xbox 360 Call of Duty: Black Ops III versioon üksikmängukapmaaniat kaasa ei saa.

6. novembrini on aga veel natukene aega, mida saab sisustada end teiste Call of Duty: Black Ops III uuendustega kurssi viies.

Allikas: Destructoid