fbpx

DayZ loonud stuudio ostis omale tanki

Tšehhis tegutsev mängustuudio Bohemia Interactive, kes on tuntud kui Operation Flashpoint ja Arma seeriate looja ning muidugi populaarse DayZ arendajana, ostis omale T-72 lahingutanki. Ka varem on meediast läbi käinud uudised, kuidas mänguarendajad on sisimas ikkagi väikesed poisid ning kuidas see kõik väljendub, kuid omale tanki ostmine on hoopis uus tase.

Selleks, et me kõik saaksime aru, kui õige otsus oli ühel mängustuudiol omale vastav lahingumasin osta, on Bohemia Interactive teinud ka video:

Kui Eestis hakkab vaikselt kerkima vastuseis, mida hellitavalt nimetatakse OÜtamiseks, kus ühel pool on riik ja maksuamet ning teisel pool ettevõtjad, siis DayZ loojaid ei näi huvitavat, kuidas seda ostu võimuorganitele ära põhjendada. Tanki läheb ikka vaja! Olgu siis inspiratsiooni saamiseks ühe väikese metsasõidu tegemiseks, või juhuks, kui DayZ mängust tuttav stsenaarium ka reaalsuseks muutub. Igal juhul kujutan ma juba ette töövestlusi, kus noored mänguarendajad vastavad Bohemia Interactive esindajate küsimusele, miks esimene tahab just nende firmasse tööle tulla, vastusega: „Teil on ju TANK!“ Kindlasti on sisustatud ka firma mitme aasta jõulupeo plaanid.

Allikas: Bohemia Interactive Facebook