fbpx

Dressid selga ja Spordipäevale

Pane oma spordidress valmis, sest juba sel laupäeval on Sul võimalus tõestada, et sa oled parim virtuaalses jalgpallis, korvpallis JA hokis! Spordipäev toimub Rocca al Mare kaubanduskeskuses asuvas ProGamesi kaupluses algusega kell 13:00.

spordipaev_1Spordipäeval tulevad kavasse FIFA 16, NBA 2K16 ja NHL 16. Kõik võistlejad loositakse omavahel paaridesse ning neile valitakse juhuslikult üks kolmest spordialast. Võitja pääseb edasi järgmisesse ringi. Parimad kolm võistlejat mängivad omavahel läbi kõik kolm erinevat spordiala, mille tulemusel otsustatakse, kes on spordipäeva parim! Võitjad saavad lisaks piimhapet täis lihastele loomulikult ka auhinnatud.

Üritust aitavad teostada ProGames, PlayStation Eesti, Sony Center ja Level1.ee

Ürituse leiab Facebookist.