fbpx

Pariisi mängunädalal kuulutas Sony, et ülimenukas autosimulaator Gran Turismo on lõpuks ometi jõudmas PlayStation 4 konsoolile. Seeria kauaaegne produtsent Kazunori Yamauchi teatas, et uus osa on töös ning esimest beetat saavad mängijad proovida järgmise aasta alguses. Mäng hakkab kandma nime Gran Turismo Sport, mis tähendab kas seda, et tegu on nö põhiseeriast eemalseisva iseseisva teosega, või on otsustatud jäjekorranumbrid lihtsalt ära kaotada.

Lisaks teeb mängu arendaja Polyphony Digital tihedat koostööd Rahvusvahelise Autoliiduga (FIA), et pakkuda mängijatele ametlikke netipõhiseid võidusõite uhketele auhindadele. Lisaks hakkab mäng omama ka PlayStation VR tuge. Seeria eelmise mängu ilmumisest on möödunud küll vaid mõned aastad (GT6 ilmus detsembris, 2013), ent teadupärast oli vähe inimesi, kes panid kahtluse alla otsuse Gran Turismo 6 PlayStation 3 konsoolile tuua, eriti võttes arvesse, et seda tehti tolle eluaja hilises staadiumis.