fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

Pneuma: Breath of Life

Novembrikuu toob endaga Xbox Gold kasutajatele tasuta kaasa mõistatusmängu Pneuma: Breath of Life. Vähemalt nii väidavad uudised, sest vähemalt ei minul ega mu tutvusringkonnal pole seni antud mänguga varasemaid kokkupuuteid olnud ning mida täpsemalt ta endast kujutab, saab öelda ajavahemikus 1.-30. november.

Knight Squad

Järjekordne indie-mäng, mis leiab oma tee Xbox One konsoolile ning on kohe alguses mõnda aega tasuta saadaval. Pealtvaates märul, pikselgraafika, kuni kaheksa mängijat võivad kehastuda rüütliteks ja üksteisele pasunasse anda – mida rohkemat tahta? Kindlasti on selliseid asju, aga noh, kingitud hobuse suhu ei vaadata! Mäng on tasuta saadaval ajavahemikus 16. november – 15. detsember.

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

DIRT 3

Ma olen alati mõelnud, et DIRT 3 näeb ikka kuradima äge välja, aga seni pole selle ostuni veel jõudnud. Tundub, et polegi vaja, sest 1.-15. november on just see rallimäng kõikidele Goldi liikmetele Xbox 360 peal tasuta allalaetav. Aga see pole veel kõik! Kuna 12. novembril tuleb eelmise põlvkonna mängude tagasiühilduvus Xbox One’i peale, on tolles lühikeses ajaaknas ka uue Xboxi omanikel seda võimalik endale hankida – see tähendab, et nüüdsest alates saavad Xbox One omanikud lausa 4 tasuta mängu kuus! Peaasi, et te mängimise ajal närvi ei lähe.

Dungeon Siege III

Tundub, et Xbox 360 peal on kuu teemaks mänguseeriate kolmandad osad, sest 16.-30. november on saadaval Dungeon Siege III, mis (vähemalt meenutuste järgi) on igati okei Diablo kloon.

Head mängimist!