fbpx

Titanfall langeb mobiilidele

Titanfall 2 pole otseselt välja kuulutatud, kuid nüüd on kindel, et mehitatud robotite vaheline tulistamismäng saab isegi mitu järge… milleks on hoopis mobiilimängud.

Respawn Entertainment kavatseb tuua koostöös rahvusvahelise Lõuna-Korea mänguarendaja ja levitajaga Nexon (F2P PC mängud, mobiilimängud) Titanfalli ka mobiilidele. Esimesed mängud peaks ilmuma juba järgmisel aastal. Androidi ja iOSi versioone on planeeritud veel mitme aasta peale. Kui esialgu jäi mulje, et varsti saame mobiilide peal mängida esimese isiku vaates tulistamismängu, siis päris nii labane see üleminek ka ei ole. Pigem luuakse mobiilidele kohaseid versioone Titanfalli maailmast. Need hakkavad laiendama lugu, mida algses mängus nii väga ei olnudki ning eesmärk on jõuda ka rohkematele platvormidele, et püüda nende tähelepanu, kes tulistamismängudest ei hooli ja meelitada aina rohkem inimesi ka algse mängu juurde.

titanfall3

Mobiilimängudes peitub raha ning Titanfall 2 arendus vajab seda ilmselt palju. Teine osa ilmub järgmisel aastal mitte ainult PC ja Xbox One’i, vaid ka PS4 peale, suuremaks ja laiemaks muudetakse ka üksikmängu osa.

Titanfall on olnud meile väga südamelähedane ja pakkunud head vaheldust teistele tavapärastele tulistamismängudele.

Allikas: Gamespot