fbpx

TTÜ e-Sport tuleb ka sellel sügisel

Sel sügisel, täpsemalt 6.-8. novembril, toimub TTÜ aulas järjekorras juba kuueteistkümnes TTÜ e-Spordi üritus. TTÜ e-Sporti on korraldatud juba 2007. aastast ning see on suunatud mänguritele, kelle põhiplatvormiks on PC ning neil avaneb võimalus mõõtu võtta erinevates arvutimängudes. Üritusel võivad osaleda huvilised nii TTÜst kui ka mujalt.

panorama

TTÜ e-Spordi näol on tegu suure võrgupeoga, kohti on seekord 220 mängijale ning esmakordselt on ka pealtvaatajatel võimalus mängudes osaleda. Põhirõhk on suunatud mängule Counter-Strike: Global Offensive, millest oodatakse osa võtma 160 mängijat ehk 32 viieliikmelist võistkonda. CounterStrike: Global Offensive on Valve Corporationi ning Hidden Path Entertainmenti poolt arendatud populaarne mäng, millles on tähtis taktikaline liikumine ning tulistamisoskus. Turniiri auhinnafond on kuni 2080 €.

csgo2

Üritusele on oodatud ka pühapäevamängurid väiksematele turniiridele mängudes Trackmania, Command and Conquer 3, Rocket League ning League of Legends. Esmakordselt sarja ajaloos oodatakse mängima ka pealtvaatajaid. Pealtvaatajatele on ette nähtud turniirid konsoolimängudes Mortal Kombat X ning Fifa 16.

Turniiripilet üritusel osalemiseks maksab eelmüügist 15 € (kohapeal 17 €). Tavapilet on eelmüügis 7€ (kohapeal 10€) ja pealtvaatajatele maksab kogu turniiri jälgimine 4€. Tasub kiirustada, sest kohtade arv on piiratud. Lisainfot ürituse kohta saab meie kodulehelt või Facebookist

Seekordset üritust toetavad Euronics, Nordic Digital, Cramo, Red Bull, Saku Läte, Thorgate ja TTÜ Üliõpilasesindus.