fbpx

YouTube, keskkond, mis on ainuisikuliselt süüdi, et meist keegi telekat enam ei vaata, käivitab Ühendriikides tasulise teenuse YouTube Red, mis hakkab pakkuma 9.99$ dollari eest kuus võimalust vaadata reklaamivabalt videoid, samuti neid oma nutiseadmesse alla laadida, et neid reklaamivabalt vaadata ka siis, kui internetiühendust ei peaks parasjagu olema. Teenuse kasutajatel on võimalik vaadata (või siis täpsemini kuulata) videoid ka teisi programme samal ajal kasutades, jättes need tahaplaanile mängima. Lisaks eelpool nimetatule toob YouTube Red endaga kaasa uued seriaalid ja filmid, mida hakkavad tegema YouTube’i suurimad kuulsused, eesotsas maailma tuntuima videomänguri PewDiePiega. Youtube’i emafirma Google avaldas nimekirja kümnest erinevast saatest, mille tootmine on hetkel käimas.

pewdiepie

„Scare PewDiePie“mida produtseerivad muuhulgas „The Walking Dead“ koomiksimaailma loonud Skybound Entertainment ja YouTube’i võrgustik Maker Studios, paneb Felix Kjellbergi reaalses elus kogema videomängudest inspireeritud õudusi ja ehmatusi. PewDiePie sai peamiselt kuulsaks just tänu õudusmängude videotele, kus ta tihti väikesele lapsele omaseid karjatusi tehes neid mängis. „Scare PewDiePie“ võtted on lõppenud ning seriaali on oodata 2016. aastal.

scare-pewdiepie-photo_1920.0.0

Internetiavarustes on YouTube Red teenus saanud väga vastaka vastukaja osaliseks. Küll kritiseeritakse teenuse nime, mis on äravahetamiseni sarnane ühele täiskasvanutele suunatud veebilehele, samuti tuuakse välja, et kogu kontseptsioon on üles ehitatud vastupidiselt sellele, miks YouTube üldse nii populaarseks saanud on: võimalus tarbida kogu sisu tasuta ning võimalus vältida televisioonist tuttavaid tobedaid tõsieluseriaale.

Pole teada, kas YouTube kavatseb oma tasulise teenuse tuua ka Ühendriikidest väljapoole.

Allikas: Polygon