fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

The Incredible Adventures of Van Helsing

Esimene jõulukink Xboxi kasutajatele on varem PC peal ilmunud The Incredible Adventures of Van Helsing, mis lubab mängijatel astuda legendaarse vampiiriküti saabastesse ning, lisaks nahkhiireks muutuda oskavatele vereimejatele, igasugustele monstrumite naha tuliseks kütta!

Thief

Algselt tuntud hiilimismänguseeria neljanda osana valminud, ent seejärel pseudo-uusversiooniks muutunud Thief on tasuta saadaval ajavahemikus 16. detsember – 15. jaanuar. Pole olemas vist paremat aega oma virtuaalse kleptomaani vallapäästmiseks.

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

CastleStorm

Xbox 360 saab detsembrikuus lausa kolm mängu! Esimeseks neist on varem juba Xbox One’i peal Games With Gold nimistus ilmunud CastleStorm, mida saab tasuta alla laadida terve jõulukuu jooksul!

Sacred 3

Tuntud internetikriitik Yahtzee ütles kunagi, et Sacred 3 on nii halb, et isegi kurikuulsalt kohutav Ride to Hell: Retribution jättis talle parema tuju. Alates 16. detsembrist on meil kõikidel võimalik tema ütlust, kas kinnitada või ümber lükata. Minu uudishimu on igatahes laes!

Operation Flashpoint: Dragon Rising

Detsembrikuu teises pooles on võimalik hakata lahingüksuse liidriks, unustada teistes tulistamismängudes valitsev „enne tulista ja siis mõtle“ mentaliteet ning läheneda situatsioonidele hoopiski taktikalisemalt. Kui Kaitsevägi Sind vastu ei võtnud, on Operation Flashpoint: Dragon Rising suurepärane lohutaja.

Head mängimist!