fbpx

Winter is coming… ma pigem ei hakka. Lumi on igal juhul uksetaga ning sama saab öelda ka PlayStation Plus uute mängude kohta, mis peaksid tooma rahakotile kergendust kõikidest nendest uutest ja kallitest mängudest, mida jõuluaeg sunnib ostma.

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

Gauntlet: Slayer Edition

Viska kaamera lae kohale enda ja sõprade tegevust jälgima, sest siin koobastes toimub midagi huvitavat. Gauntlet: Slayer Edition on PlayStationi eksklusiiv, kus saab kehastuda sõdalaseks, valküüriks, võluriks või haldjaks ning asuda pahasid nüpeldama.

King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember

Paljud meie lugejad on ilmselt piisavalt vanad, et mäletada sellist populaarset mänguseeriat nagu King’s Quest ning selle taga seisnud stuudiot Sierra Entertainmentit, mis on nüüdseks Activisioni omanduses. Sel aastal otsustati vana armastatud maailm taas ellu äratada ning seda episoodiliste seeriatena, mille esimene osa alapealkirjaga A Knight to Remember on saanud väga sooja vastuvõtu osaliseks.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

Far Cry 3: Blood Dragon

Mängude allalaetavad lisad ei ole alati kurjast ning raha kokkukraapimise eesmärgil tehtud ning Blood Dragon on selle üks parimaid näiteid. Algselt tavalise mängulisana loodud, kuid kiirelt täiesti eraldiseisva teose staatusesse jõudnud Blood Dragon kogus tulihingelise järgijaskonna ning pani taasarmastama kaheksakümnendaid. Olgu need siis nii labased ja üle võlli kui tahes, selles on mingit lapsepõlve soojust. Nagu ka lasereid purskavates hiid-draakonites.

SSX

Kui isegi Eesti talv suudaks pakkuda rohkemat kui suured küttearved, ei oleks laulurahvast keegi võimeline lumelaual niimoodi trikitama nagu saab seda teha mängus SSX. Helikopterilt saltodega mäenõlvale hüppamine ning seal surmasõlmede tegemine on kui lapsemäng. Aga ärge seda Kuutsemäel proovige järgi teha. Võib halenaljakalt lõppeda.

Kui Sa omad PlayStation Vitat

Selles mängus ei kehastu Sa lihtsalt mingiks vihaseks linnuks, vaid hoopis üheks väga karmi olemisega kanaks, kes on varustatud automaadi, jetpacki ja mõistust kontrollivate granaatidega.

Freedom Wars

Jaapani üks populaarseimaid PlayStation Vita mänge jõuab detsembris tänu PlayStation Plusi ka siiamaile. See kauges tulevikus aset leidev mäng sisaldab endas huvitavaid mitmikmängulahendusi, kus koos teiste mängijatega (kui ka nende vastu) võideldes tuleb tagada edu enda Panomtikumile.

Head mängimist!