fbpx

PlayStation Plus on paljudele PlayStationi kasutajatele saanud igapäeva mängurielu nii loomulikuks osaks, et vahel jääb isegi märkamata, kui uue kuuga on lisandunud taas värsked tasuta allalaetavad mängud. Nii juhtus vähemalt minuga seekord. Hoolimata asjaolust, et novembrikuu PS+ mängud on juba mõned päevad olnud allalaetavad ning paljud meist neid isegi juba mänginud, on tagumine aeg võtta ette ning käia need veelkorra üle, et midagi kahe silma vahele ei jääks.

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

The Walking Dead Season 2

See episoodiliste ja loopõhiste mängude žanri taaselustanud videomäng ei tohiks kellelegi tutvustamist vajada. Samuti mängustuudio Telltale Games ning nende juba tehtud või alles töös olevad teised sarnased projektid. Videomäng The Walking Dead tõi nii mitmelegi täismehele pisara silmanurka ning tõestas meile, et videomängud on emotsionaalne meedium, mis võib meid kontideni liigutada. Kui paljud on The Walking Dead teise hooaja kindlasti juba läbi mänginud, siis miks mitte anda sellele uus võimalus?

Magica 2

Omavahel erinevaid elemente ühendades tekib ettearvamatu maagia, mis võib sulle ja su kolmele sõbrale ühe ekraani taga mängudes tuua kas kasu või kahju. Koos saate avastada Midgårdi maailma, kuhu pole jäänud peaaegu ühtki võlurit.

Dragon Fin Soup

Dragon Fin Soup ühendab omavahel klassikalise rollimängu elemente süngete muinasjuttudega, mida vanemad meil väiksena lugeda ei lubanud. Mäng on saadaval lisaks PlayStation 4 omanikele ka PlayStation 3 ja PS Vita konsoolidel.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

Mass Effect 2

Mass Effecti universumi siiani vaieldamatult parimaks osaks tunnistatud teine episood on olnud kohustuslikuks mänguks pea kõigile tõsimeelsetele mänguritele. Arendaja BioWare lihtsalt oskab teha suuri ja kaasahaaravaid rollimänge. Miks mitte anda sellele uus võimalus? Kasvõi juba seepärast, et äsja toimus Mass Effecti ehk N7 päev.

Beyond Good and Evil

Kui nimekirja eelmist mängu saab mingil määral nimetada legendaarseks, siis Beyond Good and Evil on seda kindlasti. Algselt 2003 aastal Ubisofti poolt loodud videomäng ilmus PlayStation 2 ja GameCube konsoolidel ning arvutil. Mängu uusversioon nägi ilmavalgust PlayStation 3 ning Xbox 360 konsoolidel 2011. aastal. Beyond Good and Evil korjas oma ilmumisajal hulgaliselt auhindu, nende seas Game Developers Choice Awards: Game of the Year, Original Game Character of the Year (Jade) ja Excellence in Game Design.

Kui sa omad PlayStation Vitat

Invizimals

2009. aastal PSP-l ilmunud ning seejärel PS Vital uue elu saanud videomäng Invizimals tuletab meelde, miks meile algul Sony uusim pihukonsool nii sümpaatsena tundus.