fbpx

Kuna peatselt on saabumas jõulud ja hulgaliselt vabu päevi, on paras hetk kõigile mänguhuvilistele meelde tuletada – vaata kriitilise pilguga oma kodune tehnika üle!

Kas sinu arvuti ja ekraan on uute mängude jaoks piisava jõudlusega ning kas hiir ja klaviatuur suudavad ka uuel aastal tempole vastu pidada? Kui praegune riistavara vajab värskendamist, leiad järgnevate soovituste seast ehk mõne sobiva idee, mida enda, oma pereliikme või sõbra kingikotti planeerida. Lisaks sellele on hetkel EMT ja Elioni e-poes käimas kampaania, kus kõik, kes soetavad valitud mudelite seast mänguriarvuti, saavad kaasa valida tasuta ägeda mänguri lisaseadme väärtusega kuni 179€.

Nii nagu kõik teised tarbijad, on ka mängurid jõulu eel tavapärasest aktiivsemad. Seda näitavad ka müüginumbrid. Tavapäraselt eelistatakse 800-1000 eurose hinnaga mängurite masinaid, kuid jõulude eel lähevad hästi kaubaks ka enam kui 1000 eurot maksvad Alienware tooted. EMT ja Elioni  e-poes osaleb hetkel pakkumises 11 masinat, millega saab kaasa kingituse. Kogu valikusse kuulub aga suurusjärgus 20 mänguritele suunatud masinat.

Alienware Area-51 (codename Centauri) desktop gaming computer.

Lauaarvuti Dell Alienware Area 51

Alustame kõige vägevamast pillist, milleks on lauaarvuti Dell Alienware Area 51. Nagu seadme nimigi ütleb, ei tasu seda isendit tavalise koduarvutiga isegi võrrelda, kuna tehnilised näitajad on tavaseadmega kõrvutades kosmilised. Tegu on iga mänguri unistusega, mille äärmiselt lahe väljanägemine hääbub selle kõrval, mis on peidetud korpusesse.

Arvutil on Inteli 5280K protsessor (3,3 GHz (3,6 GHz turbo), 32GB põhimälu, 4TB kõvaketas ja 12GB Nvidia Geforce Titan X graafikakaart, mis novembri lõpu seisuga kuulub maailmas kahe parima kaardi hulka.

Tegemist on küll sellise hinnaklassi masinaga, mille sarnast pole varem EMT ja Elioni valikus olnud, kuid samas on näha nõudluse kasvu 2000€ ja enam maksvate mänguriarvutite järele. Tootega saab tutvuda SIIN!

msi

Sülearvuti MSI GS60

Väga võimsa graafikakaardi, Full HD ekraani ning kahe eraldiseisva kettaga mänguri sülearvuti. 15,6” ekraaniga arvutil on Intel Core i7-6700HQ protsessor, 16 GB põhimälu, 1 TB HDD + 128 GB SSD kõvaketas ja NVIDIA GeForce GTX 970M graafikakaart. Operatsioonisüsteem Microsoft Windows 10 Home, kiired USB 3.0 liidesed ja inglise asetusega klaviatuur.
Eraldiseisev graafikakaart NVIDIA GeForce GTX 970M annab mängides parema kvaliteedi ning tagab parema ja kiirema pildiedastuse. Eraldiseisev graafikakaart kasutab videopilgi edastamiseks oma muutmälu, mis hoiab arvuti toimetamise kiiremana. Graafikakaardil on 3GB mälu. Arvutil on kaks andmesalvestusketast: 1 TB kõvaketas ja kiire 128 GB SSD ketas. Tootega saab tutvuda SIIN!

benq

Tšempionide monitor: 24-tolline LED-ekraan BenQ XL2411Z

Mänguri jaoks paljude oluliste funktsioonide ja 144 Hz värskendussagedusega monitor hoolitseb selle eest, et kasutaja saaks meeldejääva ja kvaliteetse mänguelamuse.

Ekraanil on 1920 x 1080 piksline resolutsioon, 1 ms reageerimisaeg ja 170°/160° vaatenurk. Ekraani saab kallutada nii ette- kui tahapoole ning monitori saab arvutiga ühendada läbi HDMI, DVI või VGA liidese. Ekraanil on ka 3D tugi, mis töötab eeldusel, et arvutil on vastav graafikakaart ja prillide/vastuvõtja komplekt. Tootega saab tutvuda SIIN!

Klaviatuur Roccat Isku FX ROC-12-904

Rootsi asetusega mängurite klaviatuuris on kokku toodud nii suurepärane kvaliteet, funktsionaalsus kui disain. Klaviatuur on taustavalgustusega, täielikult programmeeritavate klahvidega ja makrode salvestamise võimalusega. Seadistusi saab salvestada profiilidesse, mis valitud mängude puhul automaatselt rakenduvad ning taustvalgustuse tooni ja taset saab Roccati tarkvara abil oma soovi järgi muuta. Seejuures on võimalus valida klaviatuuri taustvalgust 16,8 miljoni tooni vahel.

Easy-Shift [+] tehnoloogia võimaldab rakendada rohkem erinevaid klahvikombinatsioone ning koostöös Roccat Talk funktsiooniga kombineerida Roccati erinevaid tooteid. Lisaks on klaviatuuril mugavad programmeeritavad ja pöidlaga aktiveeritavad lisanupud. Tootega saab tutvuda SIIN!

Juhtmega hiir Roccat Nyth ROC-11-900

Kvaliteetne hiir, mille nuppude paigutust saad muuta vastavalt oma mängueelistustele.
Roccat Nyth on konfigureeritav, mis tähendab, et kasutaja saab vastavalt vajadusele nuppe ümber tõsta ja seeläbi endale oma mängu jaoks kõige käepärasema ja sobivama hiire teha. Omadustelt funktsionaalne, ülitäpne ja ideaalselt igaühe kätte sobituv hiir, millel hulganisti võimalusi, et võimalikke funktsioone isikupärastada.

Hiirel on konfigureeritavad modulaarsed pöidlanupud, mida saab vastavalt soovile ümber tõsta, samuti vahetatavad käetoed. Roccat Swarm tarkvara aitab kontrollida kõiki hiire funktsioone ning seadistada seda vastavalt vajadusele. Hiire tundlikkus 12000 dpi ja 1 ms reageerimisaeg. Tootega saab tutvuda SIIN!

Razer Kraken 7.1 Chroma klapid copy

Kõrvaklapid Razer Kraken 7.1 Chroma

Elutruu 7.1 virtuaalse ruumilise heliga klapid annavad sulle tõelise mänguelamuse.
7.1 ruumilist heli pakkuv Razer Kraken 7.1 USB peakomplekt on testitud mängurite poolt, et tagada kasutajale maksimaalne mugavus pikaajalisel mängimisel. Kõrvaklappide heliallikaks on kvaliteetsed 40 mm neodüümmagnetiga kõlarid, mis pakuvad selget heli ning annavad edasi võimsat ja sügavalt bassi. Kõrvaklapid on varustatud 7.1 virtuaalse heliga, mis sulandab mängu ja reaalsuse üheks. Lisaks on klappide küljes mikrofon, mida saab vajadusel mugavalt korpusesse ära peita.

Tootega saab tutvuda SIIN!

Hiirematt Razer Vespula

Kaepoolne hiirematt sobib erinevateks tegevusteks, kusjuures mati üks pool on mõeldud just kiireteks, teine aga täpsust nõudvateks liigutusteks. Geeliga täidetud randmetugi tagab mugava ja rannet toetava kasutuskogemuse. Tootega saab tutvuda SIIN!

Hiirematt Roccat Taito

Hiirematt on kaetud kõrgel kuumusel töödeldud tiheda kihiga, mis tagab hiire kiire ning samas täpse liikumise. Taito suured mõõtmed teevad selle kasutamise mugavaks ka väiksemale tundlikkusele seadistatud hiirega. Tootega saab tutvuda SIIN!

Kõik eelpool nimetatud tooted leiad EMT ja Elioni e-poest. Loomulikult on toodete koguvalik seal kordades rikkalikum kui siia kirja sai, mistõttu kehtib siinkohal ütlus, et oma silm on kuningas. Külasta EMT ja Elioni e-poodi ja veendu ise!