fbpx

Tesimelised ninjakilpkonnad on ühed minu lapsepõlve sümbolid. Sama arvamust jagavad ilmselt ka kõik teised, kes on üheksakümnendatel üles kasvanud. Nende muteerunud renstlielanike mõju võtaks kokku nii, et polnud olemas paremat äratuskella kui nende hommikuse multifilmi linastusaeg. Edasised positiivsed mälestused kahjuks selle paralleeluniversumiga ka piirduvad ning koguni sinna maale, kus isegi sooviks, et ei oleks mänginud viimaseid videomänge või vaadanud uusimaid filme, kus antud võitluskunste harrastavad kilpkonnad peaosas.

Australian Classification Board (see on siis see koht, kus otsustatakse, milliseid videomänge Austraalia elanikud mängida tohivad) vihjab aga, et töös võib olla järgmine teismeliste ninjakilpkonnade videomäng, mis ei pruugi olla halb. Veebisaidi järgi on mängu nimeks Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, arendajaks PlatinumGames ning väljastajaks Activision. Kel vaja mälu värskendada, siis PlatinumGames on meile toonud teiste seas sellised mängud nagu VanquishBayonetta (ning selle järg) ja Metal Gear Rising: Revengeance. Miks ei võiks uus teismeliste ninjakilpkonnade mäng tulla vähemalt sama hea? Hetkel on stuudiol töös mängud ScaleboundNier: Automata ning kaua oodatud ja juba korra edasi lükatud Star Fox Zero.

Seni, kuniks me ootame mängu ilmumist või ametlikku avaldust selle tulekust/mittetulekust, on kõige õigem aeg meelde tuletada oma lapsepõlvehümni!

Allikas: Destructoid