fbpx

Eelmisel nädalal ajas paljusid Counter-Strike: Globel Offensive’i mängijaid endast välja Valve’i talveuuendus, mis lisaks paljudele väiksematele muudatustele tõi mitmikmängupõhisesse tulistamismängu ka uue relva – R8 Revolvri. Milles oli probleem?

Võib-olla selles, et antud sekundaarne relv oli võimeline tapma vastase ühe lasuga, ignoreerides sealjuures tema turvist. Kuigi üsna kiirelt tekkis Youtube’i keskkonda ohtralt videoid inimestest, kes antud relvaga ulmelisi laske sooritasid ja humoorikatesse situatsioonidesse sattusid, oli tagasiside suuremas osas negatiivne. Inimesed kasutasid ära kõikvõimalikke sotsiaalmeedia platvorme, et oma pahameelt väljendada. Ka Eesti (ja kogu Baltikumi) parima CS:GO meeskonna Online BOTS liige Cheti pani Valve’i otsuse twitteris küsimuse alla –

https://twitter.com/cheticsgo/status/674524453712326656

Kriitika oli niivõrd vali, et Valve otsustas juba kaks päeva hiljem relva tõhusust vähendada, mille tulemusena teeb revolver vähem kahju ning päästikule vajutamine võtab pisut kauem aega. Siiski ei ole antud muudatus kõikide jaoks veel vastuvõetav, seega võib vaid ennustada, et Valve tuleb antud relva juurde tagasi ning teeb parandusi ka tulevikus.

Allikas: Steamed Kotaku