fbpx

Mafia III sai esimese mänguvideo

Möödunud suvel välja kuulutatud kuritegeliku allilma telgitagustele keskenduva Mafia seeria kolmas osa tekitas juba eos mängijate seas vastuolulisi emotsioone. Ühed leidsid, et uus protagonist Lincoln Clay ei ole ühele korralikule Mafia mängule sobilik, teised arvasid, et New Orleans ei ole tegevuspaigana piisavalt kutsuv, kolmandad ei olnud rahul sellega, et loo keskmes ei ole enam Itaalia maffia nagu seeria varasemates osades. Seda kõike treileri põhjal, mis ei sisaldanud sekunditki mängust endast. Nüüd saame aga asuda juba laiapõhjalisemaid järeldusi tegema, kuna IGNi vahendusel on meieni jõudnud juba suvisel Gamescomil ajakirjanikele näidatud 12 minutit vältav mänguvideo.

Mafia III tegevus toimub 1968. aastal New Orleansis ning asetab mängija Lincoln Clay rolli. Lincoln on endine sõdur ja Vietnami sõja veteran, kes satub taplustandrilt koju naastes mesti kohalike kurjategijatega. Mängu jooksul tekib mehel suuremaid probleeme just Itaalia gängsteritega, kelle ülemvõimu õõnestamine saab olema tema peamiseks eesmärgiks.

Täpset väljalaskekuupäeva veel teada ei ole, kuid mäng peaks jõudma Xbox One, PlayStation 4, PC ja Maci omanikeni millalgi järgmisel aastal.

Allikas: VG24/7