fbpx

Näib, et vähemalt hetkeks tuleb kapinurgas seisma jäänud PS Vita välja kiskuda ja teha sellele üks kiire tolmupuhastuskuur. PlayStation Experience 2015 avalikustas meile teiste uudiste seas asjaolu, et Sony uutele konsoolidele on tulemas peoga cross-buy mänge, mis tähendab seda, et ühe ostmisega saadakse mäng nii PlayStation 4 kui ka PS Vita konsoolile.

Bastion

Bastion ilmus esimest korda küll juba 2011. aastal, kuid püsib ilmselt siiani paljude mängurite südameis ning isegi kõrvades. Tegemist oli mängustuudio Supergiant Games esimese teosega. Mäng on juba praegu saadaval PlayStation 4 ja PS Vita konsoolile cross-buy võimalusega ning hinnaks on 4.49€.

The Bit.Trip Collection

The Bit.Trip Collection sisaldab endas kuut esimest Bit.Trip mängu. Kollektsioon ilmub sellisel kujul esmakordselt konsoolile ning saab olema saadaval samuti cross-buy võimalusega. Ühendriikides hakkab The Bit.Trip Collection maksma 9.99$, Euroopa hinda pole veel avalikustatud.

Nuclear Throne

Nuclear Throne on olnud Steamis varajases ligipääsus alates 2013. aastast ning nüüd ilmus mäng PlayStation 4 ja PS Vita konsoolile. Mängu hinnaks on 11.95€ ning ühekordse maksmisega saab mängu mõlemale konsoolile.

hitman_go

Lisaks eelpool nimetatud cross-buy mängudele on tulemas nii PlayStation 4 kui ka PS Vita konsoolile mobiiliplatvormidel laineid löönud Hitman Go. Mäng ilmub millalgi 2016. aastal, kuid võib arvata, et see hakkab ühtima enam-vähem uue Hitmani mängu ilmumisega.

-aggiornata-full-throttle-remaster-annunciato-al-playstation-experience-v3-246031-1280x720

Samuti on Sony konsoolidele jõudmas ka üks tõeline pärl, Full Throttle Remastered. 1995. aastal ilmunud Lucas Artsi mäng, mille tegemise taga seisis ka legendaarne mänguarendaja Tim Schafer, saab täieliku uuenduskuuri, kus vahetatakse välja nii visuaalne kui ka heliline pool, samuti kaasajastatakse kontrollskeemi. Kui tahta aga seda vana ja õiget mängukogemust, saab Remastered versioonil kõik uuendused välja lülitada ning mängida nagu oleks aasta 1995. Ainult teleriekraanid on vahepeal muutunud kordades suuremaks ja kitsamaks. Full Throttle Remastered ilmub 2016. aastal ning oodata on ka versiooni arvutile.

Allikas: Polygon