fbpx

Juba pikka aega Xbox One konsoolil pesitsenud EA kuutasupõhine teenus, mis lubab mängida kompanii tuntumaid teoseid, saada varasemat juurdepääsu nende uusimatele mängudele ning soodusmüükidele, on lõpuks jõudnud ka PC peale. Teenus, mis kannab nime Origin Access, on suures plaanis sama, mis Xboxilgi, andes juurdepääsu esialgu 15-le pakutavale täispikale EA mängule, nagu Dragon Age: Inquisition ja Battlefield 4 (EA sõnul täieneb nimekiri aja jooksul) ning pakub kõikidele Origini ostudele 10% soodustust.

Origin Access erineb oma Xboxil olevast teenusest sellega, et lisaks EA mängudele hakatakse pakkuma ka kolmandate osapoolte teoseid. Miinuseks saab aga lugeda selle, et teenust on hetkel võimalik kasutada vaid vähestes riikides – USA, Kanada, Suurbritannia ja Saksamaa. Samuti puudub võimalus osta aastane liikmestaatus.

Kõik Xbox One’i omanikud, kellele on teenus hakanud huvi pakkuma (ja kes omavad Gold kontot), ent kes seni pole veel julgenud seda viimast sammu astuda, saavad järgmisel nädalal, ajavahemikus 19.-24. jaanuar, võimaluse EA Accessi täiesti tasuta proovida.

Allikas: Polygon