fbpx

Uuel aastal uue hooga – see väljend kehtib ka PlayStation Plus teenuse kohta, kus jaanuarikuu toob meile taaskord hulgaliselt mänge, millega oma talviseid õhtuid ja vajadusel ka öid sisustama hakata, olenevalt siis meie mänguharjumustest.

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

Hardware: Rivals

Autolahingud ei surnud Twisted Metali ega Carmageddoniga, kuigi Rocket League võis tõestada, et relvad ja kahurid on asendunud jalgpalli ja väravaga. Hardware: Rivals proovib tuua tagasi need vanad kummivilina ja püssirohuga vürtsitatud hiilgeajad.

Grim Fandango: Remastered

Üheks parimaks seiklusmänguks tituleeritud 1998. aastal ilmunud Grim Fandango leidis oma uue ja kaasaegsema vormi 2015. aastal, kui Remastered versiooniga parandati nii visuaale, heliriba kui ka kontrollskeemi. Mäng oli lihtsalt ajahambale jalgu jäänud. Nüüd on võimalik seda kultusklassikaks saanud teost nautida ka neil, kes eelmisel aastatuhandel mänguga kokku ei puutunud ning edaspidi peletas neid eemale just Grim Fandango ilmumisaeg.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

Dragon Age: Origins

Ülisuured rollimängud tegid viimasel aastal tohutu hüppe ning lati ajasid kõrgele mängud nagu The Witcher 3 ja Fallout 4. Kui mõlemad nimetatud mängud on juba läbitud ning uusi seiklusi ees ootamas ei ole, tuleks ehk vaadata tagasi. Dragon Age: Origins korjas 2009. aastal väga palju auhindu ning jõudis mitmete müügiedetabelite etteotsa, seda kõike ka põhjusega.

Medal of Honor: Warfighter

Kord oli aeg, kus tulistamismängude kuningaks ei olnud Call of Duty – selle trooni pärast võistles ka Medal of Honor ning selle viimane osa, alapealkirjaga Warfighter, ilmus 2012. aastal. Selleks ajaks oli juba kindel, et Medal of Honorist ei ole Call of Dutyle mingit konkurenti ning Warfighter kergelt öeldes põrus läbi. Kuid milline oleks praegune mängumaailm, kui Medal of Honor oleks toonud meile selle, mida lubati: kõige realistlikuma tulistamismängu?

Kui sa omad PS Vita konsooli

Sony pihukonsoolile saavad kõik PS+ teenuse kasutajad mängud Nihilumbra ja Legends of War: Patton.

Head mängimist!