fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

Sherlock Holmes: Crimes and Punishment

Terve märtsikuu vältel on võimalik kehastuda üheks tuntuimaks detektiiviks kirjanduse ajaloos. Sherlock Holmes ja Dr. Watson astuvad vastu erinevatele Londoni kurikaeltele, lahendavad mõrvu ja teevad selgeks kadunud ühistranspordi saladuste tagamaid. Sherlock Holmes: Crimes and Punishment ei pruugi olla just kõige kvaliteetsem mäng, kuid siinkirjutaja võib kinnitada – tegu on äärmiselt meeltlahutava teosega!

Lords of the Fallen

Kõik Soulsi seeria mängud on mitmekordselt läbitud ja enam ei teagi, mida oma eluga ette võtta? Lords of the Fallen aitab hädast välja. Märtsikuu teisest poolest alates tuleb taaskord unustada laiskus ja lihtsad mängud, sest antud teos nõuab kannatlikkust ja järjepidevust. Surm on garanteeritud!

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

Supreme Commander 2

Mina isiklikult ei ole kunagi suurem taktikamängude austaja olnud, ent Supreme Commander 2 on olnud üks neist vähestest, mis on suutnud minu tähelepanu hoida. Kas sama kehtib ka teiste puhul selgub juba 1. märtsil, kus kõikidel soovijatel on võimalik mäng alla laadida, käed külge panna ning vaenulike üksuste rünnakuid tagasi lööma hakata!

Borderlands

Gearboxi ülimenuka tulistamisrollika esimene osa on seni ainuke, mis praeguse generatsiooni konsoolidele jõudnud pole, ent Xboxi tagasiühilduvuse kaudu on ka see teos jõudmas Xbox One’i peale. Xbox 360 peal on mäng allalaetav alates 16. märtsist.

Head mängimist!