fbpx

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

Broforce

„Ainus asi, mida tänapäevased retrojanulised mängurid armastavad rohkem kui piksleid, on rohke vägivald.” Nii alustas Mart Virkus oma arvustust mängule Broforce. Selles lauses on rohkem tõtt kui kõigis poliitikutes seal üleval Toompeal kokku. Broforce on lahe ning mul on väga hea meel, et antud mäng jõudis läbi PlayStationi Vote to Play märtsikuu PS+ mängude hulka.

Galak-Z

See külgvaates kosmosetulistamine on ammutanud tugevalt oma inspiratsiooni 1970. ja 1980. aastate animest. Galak-Z ei proovi aga seda kuidagi ka varjata, tuues kaasa isegenereeruvad levelild ning rougelike mängužanri. Ole valmis kosmoses surema, sest Sa ei ole seal üksi!

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

Super Stardust HD

Vanade mängude ja nende mehhaanikate uude kuube riietamine ei ole kadunud ka järgmise mängu puhul. Super Stardust HD liidab endas arkaadiajast tuntud mängud Robotron: 2084 ja Asteroids ning vürtsitab seda kaasajale omase kiire mängitavusega. Lisaks tasub teada, et tegemist oli esimese PlayStation 3 mänguga, mis omas trofeede tuge. Sul on need kõik juba kogutud?

The Last Guy

Maailma suurimad linnad on koletiste poolt vallutatud. Sinu kui mängija ülesanne on leida üles ellujäänud tsiviilisikud ning nad juhtida ohutusse.

Kui sa omad PS Vita konsooli

Sony ei ole unustanud oma pihukonsooli ning, nagu lubatud, toob ka sel korral kaks tasuta mängu PS Vita mängumasinale. Nendeks on Flame Over ja augmenteeritud reaalsust kasutav Reality Fighters.

Head mängimist!