fbpx

2015. aasta augustis lükkas PlayStation käima oma populaarsele PlayStation Plus teenusele lisa, mille järgi oli mängijatel ise võimalik valida, millist mängu nad järgmisel kuul tasuta mängida saavad. Nii sai häälte tulemusena esimeseks Vote to Play mänguks Ubisofti poolt loodud Grow Home, mis jõudis kõigi PS+ teenuse kasutajate PlayStation 4 mängukonsoolile. Juba siis oli teada, et Vote to Play ei hakka toimuma igal kuul. Nüüd hõikas PlayStation välja järgmise hääletuse, mille võitja jõuab märtsikuu PS+ mängude hulka. Kahjuks aga puuduvad seekord iga mängu eraldi tutvustavad autoritega videod.

Nagu ülalolevast videost võis näha, astuvad seekord võistlustulle Action Henk!, Assault Android Cactus ja Broforce. Hääletus läheb lahti 9. veebruaril ning, nagu ka eelmisel korral, tuleb oma poolehoiu näitamiseks logida Playstation Plus teenuse kasutajaga sisse oma PS4 mängukonsooli ning antud teenuse sektsioonist leida Vote to Play alamrubriik.

Mina olen igal juhul oma valiku teinud, põhjuseks loomulikult asjaolu, et olen selle mängu ilmumist PS4 konsoolile oodanud juba terve aasta. Kes ei usu, siis lugege kasvõi Level1 tegijate 2015. aasta lemmikmängude ühispostitust, kus Broforce sai äramärgitud koguni kahel korral ja seda selliste gigantide nagu The Witcher 3: Wild Hunt ja Fallout 4 seas.

Allikas: PlayStation Blog Europe