fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

The Wolf Among Us

See ei ole nali! Alates esimesest aprillist on Xboxi kasutajatele allalaadimiseks pakutud Telltale Gamesi fantaasiaküllane krimipõnevik The Wolf Among Us, mis põhineb koomiksisarjal „Fables“. Mõlemad jutustavad loo muinasjututegelastest, kes on oma minevikuga lõpparve teinud ning nüüd üritavad elada normaalset elu tavainimeste keskel New Yorki linnas. Level1 toimetuses on pikalt käinud arutelu selle ümber, miks keegi meist antud videomängust midagi kirjutanud pole. Nüüd vist peab seda tegema, sest noh, vabandused saavad otsa. Õnneks on tegu suurepärase teosega!

Sunset Overdrive

16. aprillil jõuab meieni Sunset Overdrive – värviküllane kolmanda isiku vaates tulistamismäng, mis paneb väga palju rõhku huumorile, kiireloomulisele mängitavusele ja sulaselgele lõbufaktorile, sest mäng on täis hullumeelseid tegelasi ja jaburaid relvi. Garanteeritud on ka see, et mängimine ajab janutama. Purk külma Fantat pole vist kunagi varem nii palju mõttesse tulnud.

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

Dead Space

Ma olen esimest Dead Space’i mänginud täpselt nelja taseme võrra ja mitte kunagi nii, et ma oleksin toas üksinda olnud, oh ei! Esimesel korral mu süda puperdas, käed värisesid ning külm higi oli otsaees. Mäng oli niivõrd hirmus, et ma lihtsalt ei saanud üksi sellega hakkama. Dead Space on suurepärane õudusmäng ning seda on kõikidel võimalik (taas) kogeda 1-15. aprill.

Saints Row IV

Üle võlli keeratud Grand Theft Autona tuntud Saints Row on iga osaga aina rohkem ja rohkem jaburamaks muutnud ning neljas osa iseloomustab antud fakti suurepäraselt – mängu peategelane The Boss on Ameerika Ühendriikide president, kes röövitakse tulnukate poolt ning ta pannakse virtuaalreaalsesse maailma, kus ta omandab supervõimed. Mõne jaoks tavaline teisipäev, ent meie jaoks on see niivõrd tobe, et olla suurepärane! Saints Row IV on allalaetav alates 16. aprillist.

Head mängimist!