fbpx

EA Sports UFC 2 ilmub juba järgmisel nädalal ning isegi mina, kes vastavat spordiala väikese huviga seni vaid silmanurgast olen jälginud, ootan selle tulekut. Oma artiklis tõin välja kolm erinevat põhjust, millest üheks oli EA kaanepildi needus – eelmise mängu kaanestaarid on vajunud peaaegu unustuse hõlma ning tolleks hetkeks oli uue osa esipildil ilutsev seni alistamatu Ronda Rousey juba oma tiitlist ilma jäänud. Lõppenud nädalavahetusel toimunud UFC 196 ülekande ajal maitses kaotusevalu ka teine kaanestaar, Conor McGregor, kes oli seni võitmatu olnud tervelt kuus aastat. Kuna tegu polnud tiitlimatšiga, on mees jätkuvalt meister, ent mõrkja maigu jätab taoline juhtum siiski.

Muidugi ei tasu unustada, et mitte keegi pole võitmatu. Samal üritusel jäi näiteks oma tiitlist ilma Holly Holm – seesama naine, kes Ronda Rousey võidukäigu lõpetanud oli. Rousey pole peale kaotust oma jalga kaheksanurksesse ringi tõstnud ning kindlasti on ka McGregori hinges järgmisel korral pisike kahtlusepisik. Kas needus jätkab nende murdmist või suudavad sportlased sellest võitu saada, seda seletab vaid aeg. Senikaua pakub võite, kaotusi ning tuliseid emotsioone EA Sports UFC 2, mis ilmub juba 17. märtsil PlayStation 4 ja Xbox One platvormidel.