fbpx

Ei ole tähtis, kas oled juba pikaajaline mängur või alles uustulnuk videomängude maailmas – 2. aprillil Apollo Kino Solarises järjekordselt aset leidev MängudeÖÖ pakub igale inimesele lahedaid kogemusi! Eesti kõige lahedam ja mitmekülgsem videomängudele pühendatud üritustesari koondab enda alla kõige uuemad mängud, pingelised võistlused kinosaalides, toredad inimesed ja mõnusa muusika.

Kinosaalides on võimalik suure ekraani peal mängida ning osa võtta ihaldusväärsete auhindadega võistlustest. Sprite spordivõistlus: FIFA 16 võitja jalutab koju au, kuulsuse ning unikaalse PlayStation 4 konsooliga, sarnane auhind on välja pandud ka Sprite spordivõistlus: NBA 2K16 tänavakossu paarismängu võidumeeskonnale. FIFA 16 võistlust kommenteerivad Viasat Baltik jalgpallikommentaatorid. Esimest korda jõuab MängudeÖÖle legendaarne Street Fighter, täpsemalt selle viies osa, mille abil tehakse selgeks Eesti kõige osavam (virtuaalne) tänavakakleja. Lisaks nendele kolmele suurele turniirile, leiab ürituse jooksul aset paljusid teisi, väiksemaid võistlusi sellistes mängudes nagu Rocket League, Hearthstone, Guitar Hero Live, Fibbage ja [salajane].

MG_2329

Selleks, et mängida, ei pea ilmtingimata võistlustest osa võtma. MängudeÖÖ pakub ohtralt võimalusi, et proovida viimase aja kõige kuumimaid videomängude väljalaskeid ning võimalust meenutada lapsepõlve retrokonsoolide nurgas. MSI tutvustab nende uusimat riistvara ning toimub ka traditsiooniline informatiivne loeng, kus saab panna kõrva taha uusi teadmisi ja ehk saada ka ägedat nänni! EVAL on kohal, et vabastada teie sisemine ralliäss turvalises virtuaalses keskkonnas, motospordi hõngu aitavad ülal hoida ka Jamara raadio teel juhitavad sõidukid.

MG_2297

Visuaalset naudingut pakuvad nii Pikslitõmbe võidutööd kui ka rahvamassist selgelt eristuvad videomängutegelasteks kehastunud ägedad cosplayerid, kellest üks võidab Publiku Lemmiku tiitli. Kui kõigest sellest väheks jääb, saad ennast unustada, avastades virtuaalset maailma läbi VR-prillide.

MG_2395 (1)

MängudeÖÖ paneb pead kokku Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainoriga, et tuua kõikidele asjahuvilistele mõeldud IndieÖÖ! Kohale tulevad arendajad, eksperdid ja asjaarmastajad kodust ja võõrsilt, et tutvustada Eesti videomängumaastikku ning ka kogu tööstust pisut üldisemalt. IndieÖÖ on täis põnevaid ettekandeid, ägedaid mänge ning meelierutavaid debüüte, sest esmakordselt astuvad suurema avalikkuse ette kauaoodatud Eesti videomängud. Tule kohale ja saa teada, kuidas toimub mänguarendus kodumaal.MG_2405

Unusta magamine üheks ÖÖks, sest mängud vajavad mängimist!

Üritus leiab aset 2. aprillil algusega kell 21.00. Piletid hinnaga 8 eurot on saadaval Apollo Kino Solaris kassast või nende veebilehelt. Ürituse vanusepiiranguks on 16+. Rohkem informatsiooni üritusest leiab MängudeÖÖ Facebookist.

MängudeÖÖd abistavad: MSI, Sprite, SteelSeries, HyperX, Monster Energy, Apollo Kino Solaris, Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor, Arvutitark, EVAL, Urban Culture Entertainment, Telia, Punktid.ee, ProGames, PlayStation Eesti, Exit Room, Vipline, tkm Baltics, Jamara, Gamestar, Laegas ja Level1.ee