fbpx

Blizzard Entertainmenti kauaoodatud ja pikka aega kinnistes beetasessioonides vaikselt valminud Overwatch ilmub ametlikult 24. mail, aga enne raha välja käimist on võimalik alates 5. maist kõigil siseneda avatud beetasse (PC, PS4, Xbox One). Tegu on Blizzardi poolt hea käiguga, sest senine suletud beetade kutsete süsteem on vähemalt minule tundunud üsna juhuslik. Suurimad Blizzardi fännid ei saanud sissepääsu, aga näiteks minusugused Hearthstone’i mängijad, kes ei oma ühtegi teist antud stuudio teost, said kohe sisse. Beetad on olnud seni väga meelelahutuslikud ja õnneks ka meeskonnatöö olulisusest tingituna väga pingelised.

5. mail peaks beetas olema senisest rohkem mängulaade ja võimalusi oma tegelaste arendamiseks. Beeta kestab 9. maini, ent selle aja jooksul saavutatud progress ei kandu üle täismängu. Overwatch ei toeta ka platvormidevahelist mängu, mis tähendab, et PC, PS4 ja Xbox One’i kasutajad mängivad eraldi just neile mõeldud serverites. PS4 omanikud ei pea beetasse sisenemiseks olema PlayStation Plus liikmed, kuigi Xbox One’i puhul on nõutud Xbox Live Gold.

Kui mõni aeg tagasi tekitas furoori tõsiasi, et Overwatch polnudki üldise arvamuse järgi free-to-play mudeliga esimese isiku vaates meeskonnatööle orienteeritud tulistamismäng, on pettumus nüüdseks enam-vähem lahtunud. Samas tuleb mõista, et pea kõik Blizzardi uusimad mängud on free-to-play, mistõttu oli loomulik eeldada sama ka Overwatchi kohta. Mäng ilmub müüki täishinnaga, DLC-de eest raha ei taheta ning kõik mikromaksed on suunatud kosmeetiliste valikute poole.

Level1 proovis samuti beetat ja üldmulje oli hea!

Allikas: MCV