fbpx

Tänavuse mänguarendajatele suunatud konverentsi Game Developers Conference raames kuulutas Andrew House (Sony Computer Entertainment juht) eraldiseisvas videos, et nende virtuaalreaalsusprillid PlayStation VR (endise nimega Project Morpheus) on saanud hinna ning täpsema ajaakna, mil toode kasutajateni jõuda võiks. Prillide ilmumiskuuks on käesoleva aasta oktoober ning vaikimisi hinnaks 399 eurot. Selles komplektis on siiski ainult prillid ise, kuid nende täielikuks funktsioneerimiseks on vajalik PlayStation 4 kaamera olemasolu (seda kasutatakse kasutajate pea liikumise jälgimiseks) ning selle puudumisel tuleb vastav tehnikavidin eraldiseisvalt osta.

House’i väitel tegeleb Sony VR seadmele sisu loomisega üle 230 arendaja ning ilmumise hetkeks loodetakse platvormil näha vähemalt 50 erinevat mängu. Üheks suurimaks tõmbenumrbiks võib saada PlayStation VR-ile eksklusiivne versioon Star Wars Battlefrontist.

Digital Trendsi lehelt on võimalik näha seadme tehnilisi parameetreid ning samuti ka võrdlust Oculus Riftiga. Gameinformeri veebisaidile ilmus aga Adam Boyesi ütlus, mis muudab seadme soodsa hinna (vähemalt konkurentidega võrreldes) hinna veelgi huvitavamaks. Nimelt müüakse PlayStation VRi kasumiga.

Allikad: Polygon, Gameinformer, Digital Trends