fbpx

Shaq siseneb e-spordi maailma

Shaquille O’Neili nimi ei tohiks tänasel päeval kellelegi võõras olla. Endine NBA korvpallistaar, filmitäht ning räppar on juba varemgi videomängudega kokku puutunud ning siinkohal ei pea ma silmas kõigest iga-aastast kossumängu.

Aastal 1994 ilmunud 2D-kaklusmäng Shaq-Fu on niivõrd kurikuulsalt halb, et omal ajal loodi lausa veebileht, mille eesmärgiks oli kõikide olemasolevate mängukoopiate kokkukogumine ning nende hävitamine (hetkel on arenduses mängu teine osa). Kuid kõik see on hetkel ebaoluline, sest nüüd on Shaq sisenemas glamuursesse e-spordi maailma!

nrg

Koos pesapallur Alex Rodrigueziga investeeritakse sellisesse e-spordi meeskonda nagu NRG, millel on välja panna tiimid mängudes League of Legends ja Counter-Strike: Global Offensive. Väidetavalt on Shaq e-spordil silma peal hoidnud juba pikemalt aega ning lõplik otsus selle tulevikust osa saada sündis hiljutisel CESil.

O’Neil pole esimene korvpallur, kes sellise käigu on teinud. Tema kunagine meeskonnakaaslane Los Angeles Lakersi päevilt, Rick Fox, on Echo Fox meeskonna omanik.

Allikas: Kotaku