fbpx

Vähem kui kolm nädalat tagasi suutis Eesti oma e-spordi gigant Puppey taaskord kinni panna ühe Dota 2 suurvõistluse ning tema ja ta meeskond Team Secret lahkusid kehvalt korraldatud Shangai Majorilt miljoni dollari võrra rikkamana.

Võiks ju arvata, et taoline tulemus oli meeskonna omanike jaoks enam kui rahuldav ning iga liige on asendamatu. Tuleb välja, et Dota maailmas asjad nii lihtsad ei ole. Nimelt teatasid nii Rasmus „MiSeRy“ Filipsen kui ka Aliwi „w33“ Omar, et nad ei ole enam Team Secreti koosseisus, viimane küsis lausa twitteris, et ega kellelgi juhuslikult uut tiimikaaslast tarvis pole. Asja muudab irooniliseks eelkõige fakt, et tänu Valve’i kehtestatud reeglitele peab meeskonna nimekiri olema lukus pikalt enne järgmist suurvõistlust.

https://www.youtube.com/watch?v=JifS4ByNg5k

Irooniamekki lisab uudisele ka asjaolu, et Team Secreti üheks uueks mängijaks on tegelikult selle endine liige Artour „Arteezy“ Babaev, kes juba mitmendat korda Secreti ja Evil Genius meeskonna vahel pendeldab. Teiseks uueks liikmeks on samuti varasemalt Evil Geniusi ridades olnud Saahil „UNiVeRsE“ Arora.

Allikas: Kotaku