fbpx

The Legend of Zelda pidi esialgsete plaanide kohaselt jõudma Wii U peale juba eelmisel aastal, ent see (nagu tänapäeval kombeks) lükkus edasi. Hiljutises Jaapani videomänguajakirjale Famitsule antud usutluses rääkis mängu produtsent Eiji Aonuma, et töö uue Zelda kallal on jõudmas lõppfaasi. Mehel on viimasel ajal olnud kiired ajad, ta on pidanud tööd tegema tegelaste dialoogi ja muu mängus leiduva tekstiga. Ometigi on Aonuma positiivselt meelestatud, kuna teos areneb jõudsalt ning arendajate töö ning tegevused muutuvad aina lihtsamaks.

Aonuma loodab, et uus The Legend of Zelda suudab süstida seeriasse värskust samal moel nagu seda tegi omal ajal Ocarina of Time, mis oli esimene The Legend of Zelda mäng, mis astus kolmandasse dimensiooni. Ocarina of Time ilmus Nintendo 64 konsooli peale aastal 1998. Produtsent kõrvutas mängu toiduga, öeldes, et „Uue mängu maitse saab olema teistsugune. Kujutage ette, et olete söönud pikalt Jaapani roogasid ning nüüd hüppate üle läänemaailma toidule! Loodetavasti suudab see mängijaid üllatada.“

Mängu ilmumiskuupäeva ei ole täpsustatud, ent kuulujutud asetavad teose ilmumise käesoleva aasta viimastele kuudele. Samuti usuvad mitmed, et uus The Legend of Zelda ilmub paralleelselt teoreetiliselt sel aastal välja tuleval müstilisel Nintendo NX konsooliga. Loodetavasti saame mõlema kohta informatsiooni õige pea, kõige tõenäolisemaks kohaks selleks on tänavune E3 ning Nintendo Direct.

Kindel on see, et mängu tasub oodata. Mahtus see isegi ju Level1 paadunud Nintendo-vihkaja Silveri käesoleva aasta 5 oodatuima mängu nimekirja!

Allikas: Gamespot