fbpx

ESL, ehk Elektroonilise Spordi Liiga, otsustas mitte lubada oma võistlustele 2014. aastal loodud meeskonda Team YP, mida sponsoreerib täiskasvanutele mõeldud sisu levitav veebileht YouPorn. Millist lehte me nüüd täpselt silmas peame, ei teagi. Otsusele ei aidanud kaasa ka meeskonna juhataja lubadus ümber disainida võistkonna visuaalne väljanägemine.

team_yp.0.0

Mis aga toodi välja täpseks põhjuseks keelustada Team YP võistkonnal osalemine liigas, kus on ka selliseid mänge, mis vanusepiirangu järgi on samuti mõeldud vaid täiskasvanutele, kuid mille vaatamine ei ole kuidagi vanusega piiratud? Jah, Halo, ma vaatan sinu otsa. Väljatoodud põhjuseks on peamiselt asjaolu, et ESL tegutseb ka sellistes riikides, kus on pornograafia keelatud, näiteks Hiinas.

Team YP loodi 2014. aasta lõpul, kui Hispaaniast pärit võistkond Play2Win võitis täiskasvanutele mõeldud sisu levitava veebilehe korraldatud konkursi otsimaks omale eSpordi võistkonda. Sellest ajast alates on võistkonna nimi olnud just Team YP. Võistkond on siiani osa võtnud väga paljudest erinevatest videomänguvõistlustest, alates mängust Counter-Strike ning lõpetades mänguga Street Fighter.

Allikas: Polygon