fbpx

Kobe Bryanti nimi ei tohiks kellelegi võõras olla. Mees on professionaalselt korvpalli mänginud juba 20 aastat ning seda kõike vaid ühe meeskonna värve kandes. Suuresti tänu temale noppis Los Angeles Lakers NBA meistritiitli endale viiel erineval korral ning Bryant ise on saanud mitmeid muid tiitleid ja purustanud rekordeid. Kuid iga teekond saab lõpu. Täna öösel ookeani taga mängis Kobe Bryant oma viimase mängu ning tegi seda stiilselt. Ta aitas oma meeskonna võidule Utah Jazzi üle, skooriga 101-96, visates 60 punkti ning tehes 50 pealeviset – sellist asja pole NBAs viimase 30 hooaja jooksul nähtud.

Aastate jooksul on Kobe Bryant üles astunud nii mitmeski videomängus. Ilmselgelt on kõik neist korvpalliteemalised (oma kunagise võistkonnakaaslase Shaquille O’Neili kombel ei hakanud Kobe praktiseerima võitluskunste) ning Kotaku koondas tema märkimisväärsemad ilmumised ühte postitusse kokku.

nba 2k17 legend

Sellega aga mehe lugu ei lõppe, sest juba septembris ilmuva NBA 2K17 videomängu Legend Edition kaanel elab Kobe pärand igavesti edasi. Lisaks kaanefotole sisaldab too versioon Bryanti teemalist lisamaterjali, alustades postri ja korvpallikaartidega ning lõpetades kosmeetiliste jm lisadega mängus endas. Mängu tavaversiooni kaanestaar selgub juunikuus.

Kobe Bryant ning Los Angeles Lakersi võit 2001. aasta NBA finaalis olid peamised tegurid minu aastatepikkusele korvpallikaartide kogumise huvile. Kuigi praeguseks hetkeks on too hobi juba aastaid ja aastaid unaruses olnud, võtan vahel riiulist kätte paksu kausta, et taas vanu häid aegu meenutada. Nii mitmegi kaardi peal ilutseb kollastesse ja lilladesse toonidesse riietatud mees.

Allikad: Polygon, Kotaku