fbpx

Alles see oli, kui lumi tuli maha ning me hakkasime ootama kevadet, nüüd aga juba jaanipäeva ja ega see septembergi kaugel ole. Ära vaeva end nende keeruliste mõtetega, vaid naudi PlayStationi poolt pakutavaid Plus teenusega kaasa tulevaid tasuta mänge. Paratamatus juhtub niikuinii, aga videomängud jäävad.

Ja nüüd kõigest lähemalt:

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

Tropico 5

Kes ei tahaks valitseda päris oma troopilist linnriiki, olgu siis valitsemisvormiks demokraatia või diktatuur, El Presidente otsustab! Tropico 5 lubab taaskogeda märkimisväärseid maailmamuutvaid ajajärke, nagu koloniaalajastu, maailmasõjad ning periood külmast sõjast tänapäevani välja. Lisaks tutvustab seeria viies osa esmakordselt mitmikmängu, kus mängijad hakkavad oma linnriiki ehitama samal saarel ning saavad otsustada, kas nende kooseksisteerimisvorm on sõbralik või vaenulik.

Table Top Racing: World Tour

Table Top Racing on saanud alguse mobiiliplatvormilt, täpsemalt iOS süsteemilt. Seeria kõige värskemat osa vaadates on seda ka kohe tunda, mäng on lihtsasti kättevõetav, raskesti käestpandav ning lõbus.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

Bionic Commando Rearmed 2

Järg 2008. aastal ilmunud mängule Bionic Commando Rearmed, kus mängija tunnusmärgiks on biooniline käsi, mis abistab teda 2.5D keskkondades liikumisel. Mis on mängu eesmärk? Kukutada Kindral Sabio!

LocoRoco Cocoreccho!

Millal sa viimati midagi nii armsat nägid? LocoRoco universumi värskeimas teoses, nagu ka eelmistel, peab mängija koguma LocoRocosid ja nad ohutusse paika viima. IGN kirjeldas seda mängu kui interaktiivset ekraanisäästjat.

Kui sa omad PS Vita konsooli

Switch Galaxy Ultra

Switch Galaxy Ultra on sõltuvusttekitav, kiire, reaktsionikiirusel põhinev arkaadimäng, kus on kaks mängulaadi, kaunis visuaal ning nauditav heliriba. Mäng on lisaks PS Vitale saadaval ka PlayStation 4 konsoolile.

God of War: Ghost of Sparta

Üheks parimaks sõjajumala seeria esindajaks (loomulikult God of War 3 järel) peetud Ghost of Sparta tuli esmalt välja PSP pihukonsoolil. Kusjuures seda peetakse ka kaunimaks PSP mänguks. Ka siin ei anna Kratos Vana-Kreeka jumalatele rahu!

Head mängimist!