fbpx

Alles see oli, kui rääkisime uuest Call of Duty’st ning selle võimalikust kolimisest avakosmosesse. Nüüd on aga internetti lekkinud taaskord värsket infot, mis annab pikaaegse tulistamismänguseeria järgmisele osale (praegusel hetkel veel teoreetilise) nime – Call of Duty: Infinity Warfare. Kõigepealt ilmus too info mõneks hetkeks PlayStation 4 poodi, seejärel levis Ameerika poeketi Targeti infoleht, millel ilutsev pilt ja tekst justkui kinnitasid eelnenud leket.

cod4

See ei ole aga kõik! Samal pildil võib märgata, et mängu eriversioon Legacy Edition sisaldaks endas ka Call of Duty: Modern Warfare Remastered mängu. Kui esialgu andis Call of Duty ametlik twitterikonto ühele fännile mõista, et esimene Modern Warfare’i uusversiooni võib juba julgelt ootama asuda, siis hiljem käis hetkeks Amazoni veebipoe lehtedelt teavitus läbi terve triloogia kohta.

Muide, kuupäeva ka märkasite? Uus Call of Cuty võib ilmuda käesoleva aasta 4. novembril.

Allikad: Charlie Intel, Kotaku, Twitter