fbpx

TTÜ e-Sport toob sellel nädalavahetusel kohale 32 võistkonda Eestist ja Baltimaadest võistlemaks kolme päeva vältel 5000 € suuruse auhinnafondi nimel!

11707677_972898229398405_7011885754044343914_o

TTÜ e-Sport on võrgupidude sari, mida on Tallinna Tehnikaülikooli noorte eestvedamisel korraldatud juba 2007. aastast. Käesoleva aastanumbri sees on kavas kokku kolm võrgupidu, millest esimene leiab aset sellel nädalavahetusel, 6.-8. mail TTÜ aulas ja Tudengimajas. Kohale tulevad arvutimänguhuvilised Eestist, Lätist ja Leedust, et võistelda parima meeskonna tiitli ja auhinnafondi nimel, milleks seekord on rekordiline 5000 eurot, populaarses esimese isiku vaates tulistamismängus Counter-Strike: Global Offensive.

counter strike

Infotehnoloogiatudengite poolt organiseeritud turniirile on oodatud lisaks mänguritele ka pealtvaatajad, kelle meelelahutuse eest hoolitsevad teisteseas Eesti Virtuaalne Autospordi Liiga, Microsofti partnertudengid, TTÜ Filmiklubi ja paljud teised.

Kolme päeva vältel on osalejatel võimalus mõõtu võtta nii suurtel kui väikestel videomänguturniiridel, teha tutvust virtuaalreaalsusega, toetajate väljapanekutega Tudengimajas ja jälgida kogu ürituse otseülekannet.

Rohkem infot üritusest leiab TTÜ e-Spordi Facebooki lehelt või ürituse enda lehelt.