fbpx

Gran Turismo Sport tuleb novembris

Xboxil on Forza Motorsport ja PlayStationil on Gran Turismo. Seda vähemalt eelmistel konsoolipõlvkondadel. Kui Xbox One on näinud koguni kaht erinevat Forza osa (rääkimata Horizonist), siis PlayStation 4 on senini täiesti Gran Turismota pidanud hakkama saama. DriveClub ei asenda kuidagi Sony võidusõidumängude lipulaeva.

Sony Interactive Entertainment teatas täna, et 18. aastase ajalooga kihutamismängude seeria uusim osa ilmub mängijateni 15. novembril. Seda täpsemalt Jaapani ja Ameerika Ühendriikide mängusõpradele, Euroopa versioon peaks millalgi samal ajal ilmuma, kuid täpset kuupäeva Sony ei avaldanud.

Koos teatega avaldati ka mängu treiler, mille salvestamisel on kasutatud väljundina ainult PlayStation 4 mängukonsooli. See annab juba otsese vihje sellele, kui ilus hakkab Gran Turismo Sport välja nägema. Lisaks kaunitele autodele ja erinevatele lokatsioonidele tutvustab treiler meile ka uut mängusisest fotode tegemise võimalust, mis paneb kergelt öeldes õhku ahmima, sest tulemused on väga fotorealistlikud.

Kui Gran Turismo Sport 2015. aastal Pariisi mängunädalal avaldati, lubas seeria pikaaegne produtsent ning sellele aluse panija Kazunori Yamauchi, et mäng saab PlayStation VR toe. Antud treiler küll sellele kuidagi ei vihja, aga kuna Sony virtuaalreaalsusprillid saabuvad meieni käesoleva aasta oktoobrikuus, võib vaid arvata, et meil on novembris võimalik kihutada juba virtuaalreaalsuses. Samuti saab DriveClub PlayStation VR toe.

Allikas: Polygon