fbpx

Uus Hitman on (vähemalt meie silmis) igati õnnestunud videomäng. Episoodiline struktuur ärgitab mängijaid tasemeid uuesti läbima, kasutades igal korral erinevaid taktikaid. Meetodeid oma sihtmärkide mahavõtmiseks leidub ohtralt ning isegi ebaõnnestumised võivad pakkuda humoorikaid tulemusi. Sellele vaatamata on üks juba ammu lubatud ja väljakuulutatud mängulaad teosest välja jäänud. Nüüd on see lõpuks kohal.

Elusive Targets nime kandev laad annab mängijale sihtmärgi, kes tuleb omades vaid limiteeritud infot üles otsida, tema mahavõtmiseks on kasutada kõigest 48 tundi reaalajas ning kui tema mahavõtmine ebaõnnestub, kaob too sihtmärk mängust igaveseks ning mängija peab leppima kaotusega. Vahepeal oma progressi manuaalselt salvestada muidugi võimalik pole.

Hetkel on mängul väljas kaks episoodi seitsmest, ülejäänud peaksid ilmuma käesoleva aasta jooksul. Seninähtuga võib aga rahule jääda ning tabamatute sihtmärkide lisandumine ainult suurendab põhjust praegu saadaval olevaid tasemeid uuesti läbida.

Allikas: Hitman