fbpx

Pontiff Sulyvahn, sa oled tõbras

Päris ausalt kohe.

Sa oled enneolematult ebameeldiv tüüp. Mul ei jätku sõnu sinu sarjamiseks ning enne jõuaks päike kolm korda taevavõlvilt üle käia, kui ma sinu ja su käitumise kohta käiva väljendamiseks mõeldud lausete koostamiseks sissejuhatusega valmis jõuaks.

Sa oled totaalne tolgus. Ma saan aru, et argpüksidel on kombeks mitmekesi ühe mehe vastu astuda ja kui päris ausalt öelda, siis pole sa ainuke. Alles enne sind pidin tegelema tüüpidega, kes võitlesid minuga vähemalt kahekümnekesi. Ometigi valiksin ma nemad üle sinu iga päev, iga kell. Kasvõi selleks, et ma ei peaks enam kunagi su inetut nägu nägema.

Sa oled räme jobu. Sa lihtsalt ei meeldi mulle. Asi ei ole selles, et ma oleks sulle niivõrd palju ja mitu korda järjest pidanud alla vanduma, ei! Sa jätsid oma jälje kõigest kahe korraga, aga sellest piisas. Piisas, et aru saada. Aru saada sellest, et sa oled tropp. Tropp, kelle puhul tavalised reeglid ei kehti.

Sa oled nõme vend. Mind hoiatati, et sa oled tüütu ülbik, et sa oled põhjustanud parajat peavalu paljudele ning jätkad selle tegemist ka tulevikus. Mitte miski ei hoiatanud mind aga ette selleks, et sa RAIBE PÜSID ELUS ISEGI SIIS, KUI MA OLEN ANDNUD SULLE HOOBI, MIS SU ELURIBA TÜHJAKS TEEB, AGA SIND SEE EI MORJENDA JA SA LÖÖD MIND IKKAGI SURNUKS!!!

Tõbras!

∗ ∗ ∗

Dark Souls III on hea mäng