fbpx

Maikuu esimese nädala võib juba ümber ristida kui aasta suurimate tulistamismängude nädalaks, seda küll siis info osas, mänge endid peame ootama aasta lõpuni. Otsa tegi lahti uus Call of Duty, mis sedakorda kannab alapealkirja Infinite Warfare. Vähe sellest, et mäng viib meid avakosmosesse, tekib küsimus, mis eesliide veel sõnale Warfare kasutamata on. Mäng ilmub 4. novembril ning vähe sellest, et me saame omale uue mängu, tuleb sellega ka vana hea Call of Duty: Modern Warfare uusversioon.

Alanud nädalal lubab rohkem infot anda ka EA, kelle üks lipulaevadest Battlefield samuti selle aasta lõpul ilmub, seda juba „viiendat“ korda. Kas sõjatanner läheb tagasi oma Esimese maailmasõja aegadesse? Loota ju võib, sest siis tuleks aasta lõpp väga vaheldusrikas olles nii minevikus kui ka tulevikus korraga.

Uuest Battlefield’ist saame rohkem informatsiooni 6. mai hilisõhtul.

Allikad: PC Gamer, Kotaku