fbpx

Juba homme.

See ütleb kõik mängurile, kes on Blizzardi tiimipõhist tulistamismängu Overwatch ilmumist pikalt oodanud. Nüüd on selleni jäänud vaid loetud tunnid ja minutid, peale seda ei pea enam muret tundma, et väljateenitud auhinnad ning saavutatud tegelastasemed beetade lõppemistega taaskord kaotsi lähevad. Et too viimane ootamine valutumalt ja kiiremalt kulgeks, on paslik hetk veel viimast korda pilk peale visata Blizzardi animatsioonimeeskonna toodangule, mis on andnud elu mitmele Overwatchi tegelasele ning paljastavad pisut nende tausta. Nende seas on ka just värskelt ilmunud episood „Hero“, kus saame rohkem aimu, mis sorti mees on Soldier 76.

Episood „Hero“ on Blizzardi sõnul „selle hooaja viimane“, ent ennustada, et taolisi videoid ilmub tulevikus veelgi, võib teha üsna julgelt. Juba avalikustamistreilerist alates on inimesed paralleele tõmmanud animatsioonistuudio Pixar loominguga ning tuleb nentida, et ka mina oleksin üpris õnnelik, kui Blizzard otsustaks taolises stiilis terve filmi meieni tuua.

Aga siiski – juba homme.