fbpx

Selle sügise üks suurimatest tulistamismängudest paljastas oma esimese treileri juba ammu enne E3 toimumist, ent sel korral näitas EA oma üritusel Battlefield 1 kohta nii mõndagi põnevat. Otse loomulikult ei saa me üle ega ümber uuest treilerist, mis heidab pisut rohkem valgust sellele, mis üksikmängukampaanias toimuma hakkab. Räägin vast mitme Level1 liikme nimel, kui ütlen, et just see on see miski, mille pärast kõnealune mäng meie huviorbiiti sattunud on. Tugevat narratiivi nägime Battlefieldi seerias viimati siis, kui Bad Company oli veel aktuaalne ning peale seda pakuti meile vaid keskpärast ja klišeelist lugu, ent loodetavasti suudetakse seekord korralikult märki tabada. Juba ainuüksi mängu ajastu on mängužanris küllaltki värske ja potentsiaali jagub.

Lisaks tollele treilerile näidati peale traditsioonilist pressikonverentsi ka pisut alla tunni aja seda, kuidas mitmed kuulsused ja tuntud YouTube’i staarid omavahel mõõtu võtsid ning 64 inimese jõul Battlefield 1 mitmikmängu proovisid. Ilmselgelt ei ole see enam kellelegi üllatuseks, et pinged olid kõrgel ning staarid leidsid enne mängu (või mõni lausa selle ajal) viise, kuidas närve rahustada. Mäng ise näeb välja nagu Battlefield ikka, ent lahinguvälja kohal valvavate tsepeliinide lisandumine toob kindlasti mõningast vajaolevat värskust.

Battlefield 1 ilmub PC, PlaySTation 4 ja Xbox One platvormidele juba sel sügisel, 21. oktoobril.